Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(6960 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
wszystko zależy od retiera1 heh a mi jak na złośc nie chce się !!!! To co,mam lecieć po flaszkę

a gdzie o tej porze cokolwiek kupisz??? lepiej pozostaw swoje 4-ry zgrabne literki na krześle i dotrzymaj nam towarzystwa wiesz, jak udowodniono naukowo, grupy mieszane są najwydajniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
giovi2 napisał:
psculkas napisał:
wszystko zależy od retiera1 heh a mi jak na złośc nie chce się !!!!

Problem w tym,ze mi tez nie....Wiec dalej siedzimy i gadamy o dupie marynie............
A pampersa kikuni zalożyłaś giovi,żebyś rano nie musiała wstawać???????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
psculkas napisał:
zawsze możemy jakiś ciekawy temat wymyslic.... tylko jaki, oto jest pytanie???

Jak Retier1 wroci z flaszka,to na pewno ciekawy temat sie zaraz znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:
wszystko zależy od retiera1 heh a mi jak na złośc nie chce się !!!! To co,mam lecieć po flaszkę

a gdzie o tej porze cokolwiek kupisz??? lepiej pozostaw swoje 4-ry zgrabne literki na krześle i dotrzymaj nam towarzystwa wiesz, jak udowodniono naukowo, grupy mieszane są najwydajniejsze
Czyżbyś była kiedyś w bractwie,vzy też sekcie jehowych? To może być ciekawy temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 czekamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
giovi2 napisał:
psculkas napisał:
wszystko zależy od retiera1 heh a mi jak na złośc nie chce się !!!!

Problem w tym,ze mi tez nie....Wiec dalej siedzimy i gadamy o dupie marynie............
A pampersa kikuni zalożyłaś giovi,żebyś rano nie musiała wstawać???????

O moja Kikunie sie nie martw,zanim zmruze oczka jeszcze z nia wyjde na dworek,zeby dluzej pospac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
psculkas napisał:
retier1 czekamy Na flaszkę czy temat?????????????Temat już żucony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
retier1 napisał:
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

Czyżbyś była kiedyś w bractwie,vzy też sekcie jehowych? To może być ciekawy temat

Ja nie nalezalam nigdy ani do jednych,ani do drugich,ale moja ciocia, cala moja mlodosc inwigilowala mnie do jakiej sekty przynaleze....bo mialam takie dziwne wlosy, dziwnie sie wyslawialam.Pozniej do mojej corki sie przyczepila a teraz pewnie bedzie wnuczke od pierwszych dni obserwowac....ech...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
retier1 napisał:
psculkas napisał:
retier1 napisał:
psculkas napisał:

Jeżeli się mnie zapytałeś o to czy jestem ŚWIADKIEM JEHOWYM to nie jestem. I nie wiem jaki ciekawy temat w tym widzisz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
często nie rozumiem ludzi... dla mnie człowiek mógłby się do kibelka modlic, oby był człowiekiem (i nic co ludzkie nie było mu obce)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok